• četvrtak, 18. jul 2024.
Vatrogasci-spasioci usled nevremena intervenisali u Rumi, Beočinu i Staroj Pazovi
Društvo | Vesti
0 Komentara

Vatrogasci-spasioci usled nevremena intervenisali u Rumi, Beočinu i Staroj Pazovi

2. jul 2024. godine

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici Sektora za vanredne situacije od juče, usled obilnih padavina, intervenisali na 50 lokacija u Beogradu, ali i u Sremskom, Braničevskom, Borskom, Južnobanatskom, Južnobačkom, Mačvanskom i Podunavskom okrugu.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije intervenisali su na gašenju požara izazvanog udarom groma u Rumi, Vatrogasci-spasioci su u Beočinu iz automobila, na koji je usled nevremena palo drvo, evakuisali jednu osobu, koja tom prilikom nije povređena, a pomagali su i stanovništvu u crpljenju vode u Staroj Pazovi.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije su i dalje na terenu i intenzivno rade na saniranju posledica nevremena, dodaje se u saopštenju.

www.srbija.gov.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: