• nedelja, 16. jun 2024.
Rekonstrukcija škole počinje za nekoliko dana
Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Rekonstrukcija škole počinje za nekoliko dana

21. maj 2024. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić saopštio je da je tender za kompletnu rekonstrukciju i dogradnju Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“ u Pećincima okončan i da je početak izvođenja radova na terenu sada pitanje dana.

„U pitanju je investicija koja nam je izuzetno važna, jer školu u Pećincima pohađaju učenici iz osam naselja i želimo što pre da im obezbedimo odlične uslove za učenje. Nažalost, realizacija investicije nije išla onom brzinom kojom smo želeli i mi iz lokalne samouprave i zaposleni u školi, a svakako i učenici i njihovi roditelji. Uprkos problemima nismo odustali i tender je okončan, što znači da već u narednih nekoliko dana počinju radovi“ – izjavio je Đokić.

On je naglasio da je reč o investiciji vrednoj 440 miliona dinara i da će kada radovi budu završeni ova škola biti među najmodernijim u Srbiji, kao i da će učenici koji pohađaju ovu školu imati bolje uslove nego njihovi vršnjaci u mnogo većim sredinama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: