• utorak, 21. maj 2024.
Zbog vožnje u pijanom stanju i pod uticajem narkotika sankcionisano više vozača
Društvo | Hronika | Inđija | Pećinci | Ruma | Stara Pazova
0 Komentara

Zbog vožnje u pijanom stanju i pod uticajem narkotika sankcionisano više vozača

5. april 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici sankcionisali su šestoro vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem alkohola i dvojicu vozača koji su vozili pod uticajem opojnih droga.

U Rumi, četrdesetdvogodišnji vozač „kedija“ sa 2,62 promila alkohola u organizmu, zbog neustupanja prava prvenstva, izazvao je saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio lake telesne povrede.

Na području Nove Pazove, tridesetčetvorogodišnjakinja je, upravljajući „opelom“ sa 2,21 promil alkohola, sletela sa kolovoza i udarila u parkirani automobil, a tom prilikom zadobila je lake telesne povrede.

Patrola u Inđiji zaustavila je biciklistu sa 2,12 promila alkohola u organizmu, tridesetsedmogodišnjeg vozača „folksvagena“ sa 1,92 promila alkohola i četrdesetsedmogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 1,90 promila alkohola, a u Pećincima četrdesetosmogodišnjeg vozača pežoa“ sa 1,95 promila alkohola u organizmu.

U Staroj Pazovi su zatečeni tridesetčetvorogodišnji vozač „bmv“ pod uticajem kokaina i dvadesettrogodišnjak koji je vozio „audi“ pozitivan na kokain i kanabis.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: