• sreda, 17. april 2024.
Šmekerski gest fudbalera Radničkog FOTO/VIDEO
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Šmekerski gest fudbalera Radničkog FOTO/VIDEO

12. mart 2024. godine

Fudbalski klub Radnički iz Sremske Mitrovice povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, organizovao je akciju darivanja sugrađanki.

-Drugu godinu za redom, a sa željom da ova naša akcija preraste u tradiciju, provotimci Radničkog danas su povodom 8. marta darivali Mitrovčanke. Tu priliku iskoristili smo kako bi pripadnice lepšeg i nežnijeg pola pozvali da dođu na naše utakmice, da nas bodre sa tribina, jer fudbal odavno nije samo muški sport, sve više žena ga voli, prati, pa i igra. Ulaz na Admiral bet arenu za njih je uvek besplatan i dobrodošle su u što većem broju. Inače, kako Radnički u aprilu navršava 101 godinu od osnivanja, danas smo darivali upravo toliko crvenih karanfila i u ime kluba čestitam svim damama praznik – rekla je Danka Tufegdžić, portparolka Radničkog.

Čestikama se priključio između ostalih i Vladimir Ilić, kapiten tima, rođeni Mitrovčanin.

-Uz želje da su nam majke, bake, sestre, drugarice, komšinice, sve žene na ovom svetu zdrave, voljene i ispunjene na svakom planu upućujem im čestitke za praznik uz poruku da je svaki dan u godini njihov i da bi bez njih svet stao. Budite nam podrška kao i do sada, jer zajedno možemo lakše i brže da dostignemo sve što zamislimo – rekao je Ilić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: