• sreda, 21. februar 2024.
Pokloni za Emu Tomić, prvorođenu bebu iz beočinske opštine u 2024. godini
Društvo | Hronika | Beočin
0 Komentara

Pokloni za Emu Tomić, prvorođenu bebu iz beočinske opštine u 2024. godini

1. februar 2024. godine

U opštini Beočin od ove godine predstavljena je jedna lepa novina, uvođenjem prakse darivanja novčane nagrade koja je namenjena prvorođenoj bebi u jednoj kalendarskoj godini.

Tim povodom, predsednica opštine Beočin Biljana Janković posetila je porodicu Tomić iz Beočin sela čija je beba, devojčica Ema rođena na Badnji dan, 6.januara, prvorođena beba u 2024. godini.

Opština Beočin je za nju pripremila novčanu nagradu u iznosu od 89.956 dinara a predsednica opštine je roditeljima i starijoj sestri Dunji, uručila i prigodne poklone te uputila srdačne čestitke poželevši im svima mnogo ljubavi, sreće i zdravlja u daljem porodičnom razvoju i životu.

-Roditeljstvo ja danas najlepši ali i najizazovniji poziv i čestitam porodici Tomić kao i svim mladim ljudima koji se odluče da zasnuju i prošire svoje porodice. Vidim da ih je ova novina koju smo ove godine prvi put uveli obradovala i lepo je biti deo podrške mladima. Deca su naša budućnost i naša nada a mi ćemo nastaviti da pružamo podršku sugrađanima i pored mera besplatnog pohađanja vrtića i besplatnih udžbenika, koje porodicama danas najviše znače, radimo na tome da u svakoj prilici podržimo majke i porodice – rekla je Janković.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: