• sreda, 21. februar 2024.
Ribokradicama oduzeto 8 čamaca i 11 kilometara mreže
Društvo | Crna hronika | Hronika
0 Komentara

Ribokradicama oduzeto 8 čamaca i 11 kilometara mreže

10. januar 2024. godine

Ribočuvarska služba „Vode Vojvodine“ i ove godine sprovela je akcije u periodu novogodišnjih i božićnih praznika jer je praksa iz prethodnih godina pokazala da su ribokradice tada najaktivnije.

Zaplenjeno je čak 11 kilometara nelegalno postavljenih mreža i 341 komad zabranjenog alata. Pored toga, krivolovcima je oduzeto i 8 čamaca, a podneto je 7 prijava za nedozvoljen ribolov.

Akcije su sprovedene u saradnji sa pripadnicima MUP-a Republike Srbije na područjima Dunava, Hidrosistema Dunav-Tisa-Dunav i zaštićenih parkova prirode, a sve u cilju sprečavanja krivolova i nanošenja štete ribljem fondu.

Ovo je bila još jedna u nizu uspešnih akcija Ribočuvarske službe realizovana zahvaljujući savremenoj opremi i Monitoring centru pomoću kojeg se u svakom trenutku prati stanje na ribolovnim područjima kojima naše preduzeće gazduje

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: