• nedelja, 25. februar 2024.
Higijenski paketi za 125 prinova
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Higijenski paketi za 125 prinova

15. januar 2024. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić posetio je 13. januara porodicu Ranković iz Sremskih Mihaljevaca i tom prilikom je u ime pećinačke lokalne samouprave uručio poklon u vidu higijenskog paketa za desetomesečnog Relju.

Pored jednokratnog novčanog dodatka u iznosu od 40 hiljada dinara, opština Pećinci obezbedila je na poklon i higijenske pakete za porodice sa prinovama, a prema rečima predsednika Đokića ovo je samo jedna od mera kojima lokalna samouprava nastoji da stimuliše povećanje nataliteta.

-Higijenski paketi predstavljaju jedan mali znak pažnje mladim bračnim parovima. Želimo pre svega da im na taj način poručimo da Opština Pećinci misli na njih i da je uvek uz njih, a meni je izuzetno drago da sam u prilici da obiđem porodice koje su dobile prinove prošle godine i da lično upoznam naše najmlađe stanovnike – rekao je predsednik Đokić.

Desetomesečni Relja je prvenac Marije i Aleksandra Rankovića, kojima je ovo već treća pomoć od Opštine od kako su se venčali.

-Iako su higijenski paketići, kako je rekao i predsednik Đokić, znak pažnje, ja bih dodao značajne pažnje naše Opštine. Prvo smo dobili 50 hiljada dinara kao mladi bračni par, da bi zatim naš Relja dobio 40 hiljada, a sada i ovaj higijenski paketić koji u sebi sadrži osnovne stvari za bebu. Ovakva pažnja je za svaku pohvalu, a nama kao stanovnicima naše opštine izuzetno znači, pogotovo jer nam je predsednik lično uručio – rekao je tata Aleksandar.

Higijenske pakete na kućnu adresu će dobiti 125 porodice sa teritorije pećinačke opštine, koje su prijavile novorođenče u periodu od 1. januara do 31. decembra prošle godine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: