• nedelja, 25. februar 2024.
Doček Nove godine na Gastro Sremu: Koncert Nade Topčagić u Staroj Pazovi
Društvo | Zabava | Hronika | Stara Pazova
0 Komentara

Doček Nove godine na Gastro Sremu: Koncert Nade Topčagić u Staroj Pazovi

27. decembar 2023. godine

Gastronomsko – turističke manifestacije Gastro Srem  za razliku od svih prethodnih, ove godine posetiocima nudi nezaboravan provod i gastronomiju Srema za doček Nove godine. Održaće se po šesti put, 29, 30. i 31. decembra od 17h na Trgu doktora Zorana Đinđića u Staroj Pazovi na kojoj će se predstaviti oko 40 autentičnih gastro izlagača iz  Srema i regiona koji se svojim raznovrsnim proizvodina izdvajaju po kvalitetu.

Gastro Srem 2023. koji vas vodi na nezaboravni gastronomski put kroz raskošne ukuse i mirise tradicionalne kuhinje Srema, jedinstvena je manifestacija u Srbiji jer na moderan način predstavlja tradicionalne vrednosti.

Ovoga puta u okviru manifestacije biće otvoreno besplatno klizalište za decu, Deda Mraz će najmlađim poseticima deliti slatkiše sva tri dana u prva dva sata manifestacije, a starijima kuvano vino. Zabavu za doček 2024. godine upotpuniće koncert Nade Topčagić.

Organizatori manifestacije su Opština Stara Pazova i Turistička organizacija opštine Stara Pazova, a pokrovitelji manifestacije Gastro Srem su Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj I međuregionalnu saranju I lokalnu samoupravu I Ministrastvo turizma i omladine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: