• sreda, 29. novembar 2023.
Sutra se otvara renovirani vrtić “Bubamara” u Beočinu
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Sutra se otvara renovirani vrtić “Bubamara” u Beočinu

7. novembar 2023. godine

Svečano otvaranje rekonstruisanog vrtića „Bubamara“ biće upriličeno u sredu 8. novembra sa početkom u 16,30 časova u Beočinu u prostorijama vrtića na adresi Dositeja Obradovića 4a.

Zahvaljujući saradnji sa Ministarstvom za javna ulaganja Republike Srbije, u proteklom periodu, najstariji beočinski vrtić dobio je novo ruho i značajno unapređene uslove za rad vaspitača i boravak 180 dece.

Vrednost ulaganja je 111 miliona dinara i ova rekonstrukcija predstavlja najveće ulaganje koje je do sada realizovano od osnivanja vrtića, davne 1974. godine.

Nakon kompletne rekonstrukcije, Fondacija „Novak Đoković“ je u potpunosti opremila vrtić iz sredstava prikupljenih tokom njihove kampanje „Sezona darivanja“.

Dodatnu povoljnost za sve mališane na teritoriji opštine Beočin predstavlja i odluka Opštine Beočin koja već drugu godinu zaredom svima omogućuje besplatan vrtić koji u ovoj godini pohađa oko 400 dece raspoređenih u objektima kako u Beočinu tako i u svim okolnim selima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: