• nedelja, 16. jun 2024.
Obnovljen deo Trga u Staroj Pazovi
Hronika | Stara Pazova
0 Komentara

Obnovljen deo Trga u Staroj Pazovi

5. oktobar 2023. godine

Mala pešačka zona u centru Stare Pazove, odnosno, Trg Dr Zorana Đinđića, između zgrade Opštine, stambenih zgrada, Bele zgrade i pijace, vrlo je prometan, naročito četvrtkom i nedeljom, kada su pijačni dani. Osim pešaka tuda često prolaze i biciklisti. Leti je to poligon za igranje velikog broja dece i prostor za druženje penzionera.

Svi oni do nedavno su morali dobro da paze kuda idu jer su behaton ploče na Trgu bile u velikoj meri oštećene. Kako je drveće raslo i jačalo, tako je koren podizao pločice. O neravnine i nastala brdašca zapinjali su i stari i mladi.

Od polovine septembra ruinirani deo Trga dobio je novi izgled. Za dva, tri dana celom dužinom iza klupa i drvoreda izvađene su stare pločice, nasuta podloga i postavljene nove. Trg dr Zorana Đinđića dobio je novi izgled, a građani bezbedan prolaz.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: