• utorak, 28. novembar 2023.
Ulica Vuka Karadžića dobila novi asfalt
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Ulica Vuka Karadžića dobila novi asfalt

20. septembar 2023. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković posetila je danas selo Susek gde su u toku završni radovi na asfaltiranju ulice Vuka Кaradžića.

Ona se tom prilikom sastala sa izvođačima radova i meštanima koji su podelili svoje utiske i izrazili zadovoljstvo što je i ova susečka ulica konačno dobila novi asfalt.

-U Suseku smo krajem prošle godine asfaltirali Ribarsku ulicu a planom za ovu godinu obuhvaćena je i ulica Vuka Кaradžića koja je bila u lošem stanju. Ovde stanuju kako porodice sa decom tako i stariji meštani i drago mi je što su sugrađani sa kojima sam danas imala priliku da razgovaram zadovoljni. Svakako, na ovome ne smemo stati. Posla ima dosta u svakoj mesnoj zajednici na teritoriji naše opštine i upravo zato moramo nastaviti da planiramo i iznalazimo rešenja za buduća ulaganja – istakla je Janković tokom obilaska Suseka.

Ulica Vuka Кaradžića asfaltirana je u celosti, u dužini od 500 metara a Opština Beočin je sredstva obezbedila iz pokrajinskog budžeta u iznosu od 9 529 230 dinara.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: