• nedelja, 21. april 2024.
Energetska sanacija kuća i stanova
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Energetska sanacija kuća i stanova

21. septembar 2023. godine

Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike treću godinu za redom realizuje projekat energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada. Tim povodom danas je raspisan javni poziv namenjenim privrednim subjektim koji će učestvovati u sprovođenju mera sanacije. 

Prema rečima Miloša Miškovića, predsednika nadležne gradske komisije pravo da se prijave na javni poziv imaju sva privredna društva sa teritorije Republike Srbije. Poziv je otvoren najkasnije 30. novembra 2027. godine ili do utroška sredstava, odnosno 12,5 miliona dinara.

Nakon izbora privrednih subjekata koji će učestvovati u realizaciji mera predviđenih pozivom, komisija će raspisati i javni poziv namenjen građanima. 

Tekst javnog poziva moguće je pronaći na zvaničnom sajtu Grada Sremska Mitrovica ili u prostorijama Uslužnog centra.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: