• četvrtak, 18. jul 2024.
Saobraćajna policija otkrila tri drogirana vozača
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Saobraćajna policija otkrila tri drogirana vozača

16. maj 2023. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili trojicu vozača koji su vozili pod uticajem narkotika.

Patrola u Inđiji zaustavila je četrdesetjednogodišnjeg vozača „škode“ pod uticajem kanabisa. Кontrolom je utvrđeno da se na automobilu nalaze nepripadajuće registarske tablice, pa će protiv vozača biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave. Policija je kod vozača pronašla tablete za koje se sumnja da su sa liste psihoaktivnih supstanci, a kod njegovog suvozača manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana, koji će biti poslati na veštačenje.

Takođe u Inđiji, policija je zatekla osamnaestogodišnjaka koji je upravljao „opelom“ pod dejstvom benzodiazepina, a u Rumi četrdesetdvogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je bio pozitivan na kokain i opijate.

Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: