• četvrtak, 21. septembar 2023.
Manifestacija “Bezbednost na vodi”
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Manifestacija “Bezbednost na vodi”

15. maj 2023. godine

U prisustvu zvanica iz različitih institucija, saradnika, partnera u realizaciji aktivnosti i prijatelja, a povodom 15. maja – Dana bezbednosti na vodi, Crveni krst Sremska Mitrovica realizovao je manifestaciju „Bezbednost na vodi“.

Kako je istakla Tatjana Jovančević, sekretarka Crvenog krsta, ovaj događaj ima za cilj podizanje svesti o važnosti i značaju poštovanja pravila na kupalištima, kako bi se povećala bezbednost boravka pored vode i u vodi.

-Takođe, u sklopu obeležavanja ovog dana podsetićemo se i godišnjice majskih poplava iz 2014. godine, kao i Nedelje Crvenog krsta. Ova aktivnost okupila je spasioce na vodi iz Sremske Mitrovice, Subotice, Beograda, Brusa, Aleksandrovca i Crvenog krsta Vojvodine, koji imaju uspeha u dugogodišnjem radu na otvorenim i zatvorenim kupalištima, kao i spasioce iz Odeljenja za vanredne situacije Sremska Mitrovica – rekla je Tatjana Jovančević.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: