• četvrtak, 25. april 2024.
Rekonstrukcija seoskih saobraćajnica u staropazovačkoj opštini
Društvo | Hronika | Stara Pazova | Vesti
0 Komentara

Rekonstrukcija seoskih saobraćajnica u staropazovačkoj opštini

5. april 2023. godine

Dok se punom parom radi na rekonstrukciji izuzetno frekventnog lokalnog puta Vojka – Nova Pazova, potpuno obnovljen put mogu da očekuju i stanovnici najmanjeg mesta staropazovačkog Podunavlja. Radove na putu od Belegiša preko Surduka ka Novom Slankamenu prošle nedelje je obišao predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

Aktuelni radovi obuhvataju i kompletnu rekonstrukciju kolovoza kroz Surduk, a zatim će biti u potpunosti obnovljen put od ulaza u Belegiš do Novih Banovaca. Krajnji rok za završetak radova je proleće iduće godine, najavio je predsednik staropazovčake Opštine.

Obilazeći radove predsednik Radinović rekao je da ovog meseca počinje i realizacija velikog projekta, veoma važnog za opštine Stara Pazova i Inđija. Radi se o rekonstrukciji puta Batajnica- Inđija (deo starog puta Beograd – Novi Sad. Ovaj posao je u nadležnosti JP „Putevi Srbije“.

Pazovčane, koji često koriste bicikl kao prevozno sredstvo, obradovaće najava da je u pripremi projekat izgradnje bicilističkih staza kroz celu Opštinu, uključujući i industrijske zone.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: