• ponedeljak, 22. jul 2024.
Dve zlatne medalje za kajakaše “Vala” na otvaranju sezone
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Dve zlatne medalje za kajakaše “Vala” na otvaranju sezone

6. april 2023. godine

Proteklog vikenda u Bačkoj Palanci održano je prvo kajakaško takmičenje u ovoj sezoni, Prvenstvo Srbije na 5000 metara. Na ovom takmičenju učešće je uzelo 17 klubova, a predstavnici sremskomitrovačkog kluba “Val” su ostvarili zapažen uspeh osvojivši dve medalje, i to zlatne.

U konkurenciji seniorki, Marija Dostanić je uspela da odbrani prošlogodišnju titulu i osvoji zlatnu medalju.

Identičan uspeh je postigao i Bojan Zdelar u trci seniora, gde je takođe doveslao do prvog mesta i potvrdio prošlogodišnji plasman.

Ovo takmičenje je bila dobra uvertira za mitrovačke kajakaše, a naredno koje ih očekuje je Kup Srbije, gde će pored Marija i Bojana, priliku da se bore za mesto u reprezentaciji imati i ostali članovi kluba, Anastazija Bajuk, Stefan Vrdoljak, Dimitrije Stojšić i Vukašin Vujanić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: