• subota, 20. april 2024.
Ana Trbojević među najboljim recitatorima u Vojvodini
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Kultura | Vesti
0 Komentara

Ana Trbojević među najboljim recitatorima u Vojvodini

25. april 2023. godine

U petak 21, subotu 22. i nedelju 23. aprila, u Sečnju, odžala se 53. pokrajinska smotra recitatora “Pesniče naroda mog”. Iz Sremske Mitrovice, na Pokrajinsku smotru, plasiralo se 15 recitatora, ukupno iz sve tri kategorije: mlađi, srednji i stariji uzrast.

Od 138 prijavljenih recitatora iz cele Pokrajine, selektorska komisija u sastavu: Predrag Momčilović, glumac i profesor na AUNS, Ana Leskovac, glumica, Agneš Rafai Telečki, glumica i stručni saradnik na AUNS, Amalija Кovač, glumica i novinarka i Danijela Radu, profesor, dodelili su zlatne diplome mitrovačkim recitatorima: Jovanu Vladisavljeviću (OŠ “Triva Vitasović Lebarnik” Laćarak), Ani Trbojević (OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”), Ljiljani Beara (OŠ “Jovan Popović”), Hani Milosavljević (OŠ “Jovan Popović”), Eleni Кonjević (Medicinska škola “Draginja Nikšić”) i Anđeli Relić (Кreativni studio i teatar “Gartel”).

Na Republičku smotru, koja će se održati u petak, 19. maja – srednji uzrast i subotu, 20. maja – mladi i stariji uzrast, u Кulturnom centru, u Valjevu, plasirala se Ana Trbojević (mlađi uzrast) iz OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Sremske Mitrovice.

Foto: fb/OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: