• četvrtak, 18. jul 2024.
Sutra otvaranje još jednog tržnog centra
Društvo | Hronika | Stara Pazova | Vesti
0 Komentara

Sutra otvaranje još jednog tržnog centra

23. mart 2023. godine

Sutra u 10 časova otvara se BIG tržni centar u Novoj Pazovi. Na jednom mestu okupili su se sjajni domaći i svetski brendovi, kao i pregršt mogućnosti za uživanje i zabavu.

Prodavnice u kojima možete nabaviti garderobu, stvari za kuću, elektroniku i belu tehniku, samo su deo onoga što Big u Pazovi nudi svojim posetiocima. Široka ponuda brendova iz različitih kategorija, pruža mogućnost da se jednom kupovinom nabavi sve što nam može zatrebati, dok gastronomski i zabavni sadržaji obezbeđuju savršen ambijent za predah i uživanje.

U 16 časova posetioce će zabavljati Hor Čarolija, KUD Mladost i Una Saga Serbika, dok će koncert Seke Aleksić početi u 18 časova, ulaz je slobodan.

rtvszarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: