• subota, 20. april 2024.
Optički internet u Staroj Binguli
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Optički internet u Staroj Binguli

15. mart 2023. godine

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović i generalni direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić, u okviru posete Sremskoj Mitrovici, obišli su danas Staru Bingulu, kako bi se uverili u tok realizacije projekta razvoja širokopojasne infrastrukture u ruralnim sredinama.

U okviru projekta, Stara Bingula je nedavno dobila optički internet, koji već funkcioniše u lokalnoj osnovnoj školi, a kako je bilo reči, interesovanje lokalnog stanivništva za usluge interneta, televizije i fiksne telefonije je veliko.

Za pomenuti projekat, Vlada Srbije izdvaja 120 miliona evra, čime će se digitalizovati 700 ruralnih naselja, preko 120 hiljada domaćinstava i 700 škola.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: