• sreda, 29. novembar 2023.
Ministar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović posetio opštinu Šid
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Ministar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović posetio opštinu Šid

29. mart 2023. godine

Ministar državne uprave i lokalne samouprave, dr Aleksandar Martinović boravio je juče u radnoj poseti opštini Šid. Predsednik opštine Šid, Zoran Semenović sa saradnicima sastao se sa ministrom kako bi razgovarali o daljoj saradnji Opštine i Ministarstva, o projektima koji su uz podršku Ministarstva realizovani u proteklom periodu i onima čija se realizacija očekuje u budućnosti.

Saradnja Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Opštine Šid odvija se na svakodnevnom nivou, a podrška i pomoć Ministarstva prisutna je u svim oblastima rada Opštine i Opštinske uprave sa ciljem negovanja principa dobre uprave i uprave po meri svih građana. Jučerašnjem radnom sastanku prisustvovao je i načelnik Sremskog upravnog okruga, Perica Gaković.

Na radost svih meštana naseljenog mesta Višnjićevo, a najpre učenika i nastavnog osoblja OŠ “Filip Višnjić” u Višnjićevu, predsednik opštine Šid i ministar državne uprave i lokalne samouprave svečano su otvorili novu fiskulturnu salu u čiju je izgradnju MDULS uložilo blizu 30 miliona dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: