• nedelja, 21. april 2024.
Čortanovačka “Kozarica” za nekoliko dana u novom ruhu
Vesti
0 Komentara

Čortanovačka “Kozarica” za nekoliko dana u novom ruhu

31. mart 2023. godine

Kompletna rekonstrukcija Planinarskog doma “Kozarica” u Čortanovcima biće završena za nekoliko dana, najavio je, na današnjem sastanku Sistema 48 u Inđiji, Dragan Ibročić, načelnik Odeljenja za privredu i investicije. Posle nekoliko decenija, potpuno je renovirana unutrašnjost objekta, rekonstruisani podovi, stolarija, uređeni toaleti i postavljene nove instalacije.

Ovaj biser Nacionalnog parka “Fruška gora” zablistaće novim sjajem, i ponovo biti mesto okupljanja planinara, i ostalih ljubitelja prirode. Projekat rekonstrukcije “Kozarice” zajednički, u iznosu od osam miliona dinara, finansiraju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Opština Inđija, a radovi će biti završeni za nekoliko dana.

Nastavak uređenja čortanovačke šume, plaže, i celokupnog okruženja vratiće posetioce na ovo izletište, na jednoj od najlepših obala na Dunavu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: