• utorak, 23. april 2024.
U beočinskoj “Toplani” počeli radovi na ugradnji novog grejnog kotla
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

U beočinskoj “Toplani” počeli radovi na ugradnji novog grejnog kotla

22. februar 2023. godine

U beočinskom javnom preduzeću „Toplana“ počeli su radovi na ugradnji i instalaciji novog grejnog kotla za koji je Opština Beočin uz podršku Vlade AP Vojvodine obezbedila sredstva u proteklom periodu.

Imajući u vidu da je poslednje veće ulaganje u ovo javno preduzeće realizovano tokom 2007. godine, nabavkom i instalacijom novog kotla, uz adekvatne remonte postojećih kapaciteta beočinska „Toplana“ će dugoročno osigurati nesmetanu proizvodnju, distribuciju i snabdevanje toplotnom energijom svojih korisnika. Među njima su brojna domaćinstva i stanovi, ali i ustanove koje su od vitalnog značaja za funkcionisanje stanovništva kao što su osnovna škola, vrtić, dom zdravlja, policija, ali brojna javna i privatna preduzeća. Za potrebe nabavke i instalacije novog kotla izdvojeno je 36 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta Vlade AP Vojvodine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: