• sreda, 29. novembar 2023.
Pioniri Srem Itona ubedljivi protiv subotičkog Spartaka
Sport
0 Komentara

Pioniri Srem Itona ubedljivi protiv subotičkog Spartaka

30. januar 2023. godine

Najmlađi odbojkaši GOK Srem Itona nastavljaju sa uspesima u okviru Pionirskog prvenstva Vojvodine. Oni su posle odlične igre savladali ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 3:0.

U završnicu takmičenja se plasiralo osam ekipa, Sremovi pioniri su do sada ostvarili dve pobede, a u narednim mečevima sa ekipama Vojvodine i SK voleja iz Novog Sada, te Stražilova iz Sremskih Karlovaca, će imati priliku da se plasiraju i na završna takmičenja prvenstva Srbije.

Svi ovi uspesi ne bi bili mogući bez podrške fabrike Iton glavnom sponzora odbojke u gradu. Najmlađi mitrovački odbojkaški talenti dolaze iz odbojkaške škole Zorana Kovačića koja još jednom potvrđuje svoj visoki kvalitet.

Srem Iton: Tadić, Kuzmanović, Andrijević P., Dudok, Vesković, Keranović, Čamprag, Palkovljević, Đermanović, Mijić, Andrijević N., Grbavac, Kovačić Lazar, Kovačević, treneri Jovan Kovačić i Zoran Kovačić

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: