• sreda, 24. jul 2024.
Muzičko-scenski program „Bora i Кata”
Društvo | Zabava | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Muzičko-scenski program „Bora i Кata”

26. decembar 2022. godine

Parohijski dom pri Hramu Svetog Кirila i Metodija biće mesto radosnog zbivanja, čemu će čar umetničkog, mladalačkog i duhovitog, pod dirigentskom palicom, Tamare Pajkanović, dati članovi Gradskog dečjeg hora “Art Кids”, Centra za kulturu „Sirmijumart”.

Jedinstveni muzičko-scenski program, čiji je naziv „Bora i Кata”, za koji je scenario napisala Tamara Pajkanović, biće izveden 28.12.2022. godine u 19 sati. Organizuje ga Centar za kulturu „Sirmijumart”.
Spoj glume i pevanja najlepših starogradskih pesama, ovoga će puta doneti posebne scene i priče: nadmudrivanja i dosetke, protkane šaljivim tekstom, specifičnim za naš kraj. U glavnoj ulozi su deca: i kao glumci i kao pevači.

Jedna priča više, jedna pesma više, uz Boru i Кatu, odličan su povod i za jedan osmeh više, novu radost i lepotu druženja uz muziku, pesmu, glumu… Lep su i način i pozdrav za ispraćaj stare i dobrodošlicu predstojećoj Novoj godini: u duhu veselog, raspevanog, mladalačkog, uz nadu da će i ona biti takva i okićena osmesima, mudrim i dečjim. A upravo su „Bora i Кata” prava prilika za to.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: