• nedelja, 5. februar 2023.
U utorak dve bioskopske projekcije
Društvo | Zabava | Pećinci
0 Komentara

U utorak dve bioskopske projekcije

25. novembar 2022. godine

Animirana avanturistička komedija za decu i avanturstička akciona drama za odrasle, biće prikazani u bioskopu Kulturnog centra Pećinci u utorak 29. novembra.

Najmlađi će imati priliku da od 18.00 časova pogledaju „100% vuk“, priču o stopostotnom vuku Frediju, nasledniku ponosne porodične loze vukodlaka. Uveren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Fredi ostaje u šoku kada na svoj 14. rođendan njegova prva bitka pođe po zlu, pretvarajući ga u divlju pudlicu. Stariji članovi čopora spremaju mu izazov tokom kojeg Fredi mora da nadvlada svoju ružičasti i pahuljasti izgled, kako bi dokazao da je još uvek 100% vuk.

Od 20.00 časova na bisokopskom platnu biće prikazan „Crni Panter: Vakanda zauvek“, američki superherojski film iz ove godine, baziran na Marvelovom liku, Crnom Panteru, produciran od strane kompanija Marvel studio i Volt Dizni. Nastavak je filma Crni Panter (2018) i trideseti je film Marvelovog filmskog univerzuma. Režiju i scenario potpisuje Rajan Kugler, dok glavne uloge tumače Lupita Njongo, Danaj Gurira, Martin Friman, Letiša Rajt, Vinston Djuk i Andžela Baset. U filmu, lideri Vakande se bore kako bi zaštitili svoje kraljevstvo od intervenisanja svetskih sila nakon smrti kralja.

Cena ulaznice je 350.00 dinara, a karte se prodaju na blagajni KC-a sat vremena pre početka projekcije. Deca do 3 godine starosti oslobođena su plaćanja bioskopskih karata.

pecinci.org

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: