• nedelja, 19. maj 2024.
Jedna osoba uhapšena, druga u bekstvu: Oštetili preduzeće za više od 66 miliona
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Jedna osoba uhapšena, druga u bekstvu: Oštetili preduzeće za više od 66 miliona

19. oktobar 2022. godine

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je uhapšen V.V. (46) i podneta krivična prijava protiv muškarca (38) koji je u bekstvu zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj i oštetili preduzeće iz Stare Pazove za 66.323.330 dinara.

Osumnjičeni V.V. se tereti da je, kao odgovorno lice u jednoj firmi iz Stare Pazove, od 2017. do 2021. godine, u dogovoru sa odgovornim licem te firme, isporučivao velike količine naftnih derivata i goriva jednoj firmi iz Ugrinovaca, iako je znao da ta firma zbog finansijskih poteškoća nije u mogućnosti da tu robu isplati.

U saopštenju se navodi da je V.V. je zaposlenima u svojoj firmi naložio da ugrinovačku firmu ne stavljaju u izveštaje kao dužnike, iako je ta firma bila najveći dužnik zbog neplaćenog goriva.

Osumnjičenom V.V. je određena mera zadržavanja do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije, dok je protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca, odgovornog lica ugrinovačke firme, podneta krivična prijava u redovnom postupku

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: