• petak, 29. mart 2024.
Istorijski rebalans budžeta Opštine Ruma
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Istorijski rebalans budžeta Opštine Ruma

27. jun 2022. godine

Na sednici Opštinskog veća u Rumi usvojen je drugi rebalans budžeta, koji sada iznosi 3,6 milijarde dinara. Ovoliki rebalans i veliko povećanje priliva u opštinsku kasu omogućile su investicije, posebno dolazak kineske kompanije “Haitian” koja je kupila zemljište na Rumskoj petlji.

– Rebalansom su obuhvaćene sve sfere života. Pre svega, u planu je rekonstrukcija Pavlovačke i ulice Vladimira Nazora, kao i izgradnja kružnog toka kod Gerontološkog centra. Ustanova za pružanje usluga socijalne zaštite Solidarnost zajedno sa Dnevnim boravkom za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju biće preseljeni u objekat Bazena Borkovac. Ukupno 40 miliona dinara opredeljuje se za radove u svim osnovnim školama, 15 miliona se dodatno usmerava u Dom zdravlja za nabavku opreme i aparata, povećavaju se i sredstva za socijalna davanja – rekla je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: