• ponedeljak, 22. jul 2024.
Visoka izlaznost u Sremskoj Mitrovici, SNS i Vučić u prednosti
Politika
0 Komentara

Visoka izlaznost u Sremskoj Mitrovici, SNS i Vučić u prednosti

3. april 2022. godine

Nakon zatvaranja biračkih mesta, u obraćanju medijima, član predsedništva Srpske napredne stranke, Branislav Nedimović, istakao je da rekordna izlaznost na republičkim i parlamentarnim izborima od preko 63 odsto ukazuje na visok stepen demokratije u Sremskoj Mitrovici.

– Trenutno, prema dostupnim podacima, što se tiče predsedničkih izbora imamo obrađenih petnaestak biračkih mesta. To su seoska područja, ali nešto i gradskih poput Bloka B.  Rezultat se kreće, u prilog predsednika Vučića, izmedju 78 i 79 odsto i imamo neka biračka mesta  sa rezultatom od 67 do 70 odsto. Što se tiče parlamentarnih izbora, tu nam je raznolika situacija, jer radi se o 19 lista. Drugačije je, ali ne očekujem rezultat ispod 52-53 odsto na prostoru Sremske Mitrovice – rekao je Nedimović i istakao da su prema informacijama koje je dobio od izborne komisije izbori prošli u najboljem redu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: