• petak, 19. jul 2024.
Glasanje u  Nikincima, Hrtkovcima i Stejanovcima
Vesti
0 Komentara

Glasanje u Nikincima, Hrtkovcima i Stejanovcima

12. novembar 2021. godine

Nakon stanovnika Putinaca, Dobrinaca, Кraljevaca i Žarkovca, juče su u okviru projekta “Participativno budžetiranje” glasali i građani Platičeva i Vitojevaca.

Oba sela su u proteklim godinama imala po neki pobednički projekat, pa je tako uprkos nešto hladnijem vremenu, odziv građana bio veoma dobar.

U petak 12. novembra glasaće se u Nikincima, Hrtkovcima i Stejanovcima, čime će se zatvoriti krug od 9 sela obuhvaćenih ovogodišnjim projektom.

U Nikincima građani će moći da glasaju od 08:30 do 10:00 časova, u Hrtkovcima u vremenu od 10:30 do 12:00 časova, dok će se u Stejanovcima glasati od 12:30 do 14:00 časova.

Glasanje traje do 14. novembra. Građani radnim danima u vremenu od 7 do 15 časova mogu glasati u Uslužnom centru – Orlovićeva br. 5 i u zgradi Opštine Ruma – Glavna 107.

Građanima Opštine Ruma biće dostupno i glasanje elektronskim putem.

Elektronska verzija glasačkog listića se nalazi na internet prezentaciji Opštine Ruma i možete je preuzeti ovde.

Neophodno je da upitnik u word formatu sačuvate na svom računaru, popunite i pošaljete na e-mail: participativno@ruma.rs.

Sa jedne e-mail adrese moguće je glasati samo jednom.

ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: