• Monday, 23. May 2022.
Bezbedniji saobraćaj i uređenije centralne ulice
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Bezbedniji saobraćaj i uređenije centralne ulice

7. October 2021. godine

Završetkom radova na rekonstrukciji puta u Popincima, u ulicama JNA, Fruškogorska i Stevana Kovačevića, kao i deonice puta od Popinaca do granice opština Pećinci i Stara Pazova, Popinčani nisu dobili samo nov put, već i znatno bezbedniji saobraćaj kroz naselje, kao i uređeniji centar naselja.

U okviru ovih radova, koji su nastavak rekonstrukcije puta Pećinci – Popinci koja je završena krajem 2019. godine, očišćeni su i produbljeni kanali u putnom pojasu, nasute bankine, obnovljena horizontalna i vertikalna signalizacija, popravljene zaštitne ograde i uređen parking prostor u centru naselja.

-Pored novog puta, dobili smo uređeniji centar naselja i lepši izgled centralnih ulica u naselju, a deca su znatno bezbednija na putu do škole – rekao nam je predsednik Saveta mesne zajednice Popinci Dejan Banovački.

U zoni škole ponovo su postavljeni usporivači saobraćaja (ležeći policajci), koje su Savet za bezbednost saobraćaja opštine Pećinci i pećinačka lokalna samouprava postavili proletos, a koji su bili uklonjeni tokom radova na rekonstrukciji puta.

Rekonstrukciju puta u Popincima je, u saradnji sa Opštinom Pećinci, finansiralo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

pecinci.org

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: