• četvrtak, 18. jul 2024.
Za vikend slava u Popincima
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Za vikend slava u Popincima

23. jul 2021. godine

Savet mesne zajednice Popinci uz podršku Opštine Pećinci, organizuje narednog vikenda obeležavanje seoske slave.

Program obeležavanja počinje u subotu 24. jula, kada će u parohijskom domu u 19.00 časova biti održana promocija knjige “Popinačka škola 1769-2021” autora Petra Jovanovića iz Popinaca.

U nedelju, 25. jula, od 16.00 časova svi gurmani biće okupljeni oko svojih kotlića na kotlićijadi u restoranu “Dekin salaš”, dok će u istom restoranu od 17.00 časova biti održan šahovski turnir “Dekin gambit”.

U centru sela od 18.00 časova počinje izložba radova udruženja žena sa teritorije pećinačke opštine, tokom koje će posetioci biti u prilici ne samo da pogledaju tradicionalne ručne radove i upoznaju sa sremačkim slatkim i slanim specijalitetima, a već od 19.30 časova ljubitelji dobrog zvuka uživaće u nastupu benda “Matrix”. U kafiću “Trio” od 21.30 nastupiće Marko Bulat.

U ponedeljak, 26. jula, u 10.00 časova, na spomeniku borcima i žrtvama Drugog svetskog rata biće položeni venci, a u 18.00 časova zakazana je fudbalska utakmica FK “Napredak” – FK “Inđija”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: