• sreda, 21. februar 2024.
Muzički program “Kad sat zazvoni”
Sremska Mitrovica | Zabava
0 Komentara

Muzički program “Kad sat zazvoni”

15. jul 2021. godine

Sedamdesete i osamdesete godine prošlog veka, obeležile su odrastanje i mladost mnogih, ostavile veliki trag i lepa sećanja. Danas ih se često, uz nostalgiju, oni prisećaju, kroz priče, uspomene, anegdote, gledajući fotografije, slušajući muziku… Iako mnogo toga iz vremena postojanja bivše Jugoslavije više nema, muzika i pesma i dalje ostaju ono što postoji i što može uvek da spaja i okuplja sve one kojima je sve to izuzetno značilo.

Nošeni željom i voljom da i ovog leta ponovo zazvoni sat i pozove nas da zaplovimo muzičkim vodama iz tog vremena, vokalni solista Aleksandra Padrov, Hajrudin Durmanović, Ljiljana Janković i njihovi gosti podsetiće nas pesmom, muzikom i pričom na deo jedne takve lepe mladosti.

Ovo nostalgično muzičko putovanje u prošlost biće ispunjeno hitovima iz pomenutog perioda, a na radost i zadovoljstvo mnogih. Muzički program pod nazivom „KAD SAT ZAZVONI – EX YU NOSTALGIJA” biće održan 22.07.2021. u Amfiteatru Gradskog parka, a počinje u 21 sat. Program organizuje Centar za kulturu „Sirmiumart”, uz podršku Gradske uprave za kulturu i sport.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: