• sreda, 21. februar 2024.
Đaci se vraćaju u klupe
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Đaci se vraćaju u klupe

16. april 2021. godine

Sremska Mitrovica – Na današnjoj sednici Kriznog štaba potvrđeno je da se učenici viših razreda osnovnih škola i srednjoškolci vraćaju u klupe. Ugostitelji, na osnovu mera koje su ranije donete, mogu pružati svoje usluge u baštama, na otvorenom, uz primenu svih epidemioloških mera.

-S obzirom da Republički krizni štab nije doneo nove mere, na snazi ostaje zaključak koji je donesen na sednici od 5. aprila, što znači da ugostiteljski I zanatski objekti mogu raditi do 22 sata. Na teritoriji Grada Sremska Mitrovica, iako se nalaze u nezavidnom položaju, ugostitelji su spremni na saradnju, veliki broj zahteva za rad bašti je podneto, a mi maksimalno izlazimo svima u susret – istakao je komunalni inspektor Miloš Madžić.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: