• utorak, 3. oktobar 2023.
Tradicionalne nagrade Sremskih novina za Odbojkaški klub “Srem”
Sport
0 Komentara

Tradicionalne nagrade Sremskih novina za Odbojkaški klub “Srem”

18. mart 2021. godine
Nagrade za najbolji sportski kolektiv i trenera na teritoriji Srema uručene su danas Gradskom ženskom odbojkaškom klubu Srem i treneru Odbojkaskog kluba Srem Stanislavu Saviću.
IMG-984929a3ff802439e5c60d6335703ab6-VOve godine, usled pandemije Kovid 19 neće biti dodele na kakvu smo navikli, pa će i ostale plakete i nagrade biti dostavljene sportistima pojedinačno.
Kako je prilikokm dodele nagrade rečeno, mitrovačka odbojka već decenijama predstavlja jedan od najuspešnijih sportova na teritoriji grada koji okuplja veliki broj mladih, a priznanje koje su mitrovačke odbojkašice i trener Savić dobili, predstavlja podstrek više za dalji rad.
– Ovakve nagrade uvek su dobrodošle, jer one sa jedne strane predstavljaju dokaz da neko ceni vaš rad, a sa druge vas podstiču da radite i dalje. Tokom već šest decenija, priznanja “Sremskih” nosili su najuspešniji sremski i nacionalni sportisti, što čini dodatnu čast. Mitrovačka odbojka zaslužuje da dobije i svoje predstavnike, a mi ćemo činiti sve što je do nas da to poverenje i opravdamo, rekao je Savić.
Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: