• sreda, 21. februar 2024.
Sedam Mitrovčana na pokrajinskoj Smotri
Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Sedam Mitrovčana na pokrajinskoj Smotri

29. oktobar 2020. godine

Na 21. Smotri likovnog stvaralaštva amatera Srema, otvorenoj 23. oktobra, uz poštovanje propisanih protivepidemioloških mera u Galeriji Kuće Vojinovića u Inđiji, izložena su ukupno 43 rada, među kojima i radovi mitrovačkih umetnika.
Selektorska komisija, u sastavu: Sava Stepanov, likovni kritičar i Savo Mučibabić, predsednik Saveza umetničkog stvaralaštva amatera Vojvodine, za pokrajinsku Smotru, koja će se održati 15. novembra u Bačkoj Palanci, odabrala je 14 radova, od kojih je sedam iz Sremske Mitrovice.
Na Pokrajinskoj smotri će se naći radovi: Borka Golića, Vere Đurković, Verice Roljić Kovačić, Duška Stefanovića, Lazara Kovačića, Miloša Svilokosa i Olge Perunović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: