• četvrtak, 18. april 2024.
Novi vrtić dobija krov, a stari funkcionalnost
Društvo | Vesti
0 Komentara

Novi vrtić dobija krov, a stari funkcionalnost

21. maj 2020. godine

Laćarak – Novi objekat vrtića u Laćarku gradi se brže nego što je planirano i po svemu sudeći biće okončan znatno pre roka. Sada se završavaju krovopokrivački radovi, u prizemlju je urađena instalacija struje i vode, a ovih dana stiže spoljna stolarije na prvi sprat.Počelo je zidanje pregradnih zidova na prvom spratu, a oko 25. maja treba da počne malterisanje unutrašnjosti prvog sprata objekta. Paralelno se rekonstruiše objekat starog vrtića. Zamenjene su azbestne ploče sa fasade i ploče krovnog pokrivača koji je bio od salonit ploča, a je tu limeni krov u obliku crepa. Na fasadu se stavljaju azbest – cementne ploče i 12 sentimetara kamene vune kao termoizolacija, a nakon toga radiće se fasada zgrade. IMG_20200519_101813
Novi vrtić se gradi iz sredstava Svetske banke ibezbedjenih preko Ministarstva prosvete, a stari objekat se rekonstruiše sredsvima gradskog budžeta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: