• subota, 24. februar 2024.
Čvarkijada u Bloku B
Društvo | Vesti
0 Komentara

Čvarkijada u Bloku B

21. januar 2020. godine

Sremska Mitrovica – U subotu, 25. januara sa početkom u 9 časova, na platou ispred Mesne zajednice “Blok B” u Sremskoj Mitrovici, biće održan drugi po redu Bazar suhomesnatih i mlečnih proizvoda pod nazivom “Čvarkijada”. Svečano otvaranje manifestacije i početak kulturno-umetničkog programa zakazan je za 11 časova.Organizatori manifestacije su Mesna zajednica “Blok B”, Udruženje Kraljevina Srbija, Zavičajno udruženje “Mostovi na Drini”, Zavičajno društvo “Manjača”, a sama manifestacija je pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica.
Cilj “Čvarkijade” je negovanje tradicionalnog načina spremanja hrane, ali i same kulture i običaja ovog podneblja, okupljanje i druženje.Ove godine manifestacija će imati humanitarni karakter, jer će se novčana sredstva od prodaje pojedinih proizvoda donirati za lečenje malog Pavla Mora. Organizatori su spremili zanimljiv program za posetioce.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: