• petak, 26. april 2024.
Novi toaleti u tehničkoj i poljoprivrednoj školi
Vesti | Ruma
0 Komentara

Novi toaleti u tehničkoj i poljoprivrednoj školi

28. avgust 2019. godine

Ruma- Posle više decenija nova školska godina u zgradi tehničke i poljoprivredne škole u Rumi počeće sa novim uređenim toaletima. Sredstvima Opštine Ruma izvršena je kompletna rekonstrukcija toaleta na tri nivoa i onih kod fiskulturne sale. Završetak radova obišao je Vojislav Mioković, šef Kabineta predsednika Opštine Ruma.

-Krenuli smo sa realizacijom onoga što smo već duži period najavljivali, a to je realizacija velikog tendera za kapitalna ulaganja u objekte osnovnog i srednjškolskog vaspitanja i obrazovanja. Radi se o tenderu od 17 miliona dinara, dok je ovde je utrošeno oko 6,5 miliona. Radila se potpuna rekonstrukcija svih đačkih toaleta. Školska zgarade je za rekonstrukciju od temelja do krova, ali sredstva su nam trenutno ograničena i gledamo da svuda izađemo u susret koloko možemo, rekao je Mioković.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: