• četvrtak, 2. maj 2024.
Više raketa za protivgradne strelce
Vesti | Poljoprivreda | Ruma
0 Komentara

Više raketa za protivgradne strelce

26. februar 2019. godine

Ruma – Ove godine Opština Ruma će izdvojiti 1,5 miliona dinara iz budžeta za nabavku protivgradnih raketa. Ova odluka doneta je na Sednici opštinskog veća, gde je rečeno da su sredstva u odnosu na prošlu godinu povećana za oko 600.000 dinara, što znači da će i protivgradni strelci imati više raketa za sprečavanje posledica elementarnih nepogoda. Nabavku raketa sprovešće Opštinska uprava Opštine Ruma, koje će biti ustupljene na krajnje korišćenje bez nadoknade Hidrometeorološkom zavodu Srbije radi organizovanja obrane od grada na teritoriji Opštine Ruma.

-To je još jedan vid pomoći našim poljoprivrednicima, pored niza mera koje preduzimamo ne bi li im olakšali posao pod vedrim nebom. Ove godine smo za kupovinu protivgradnih raketa opredelili 1,5 miliona dinara, a do sada je taj iznos bio oko 900.000 dinara. Taj iznos smo podigli ne bi li kupili što više protivgradnih raketa i u saradnji sa Sektorom ih podelili na naših 12 protivgradnih stanica i da na taj način budemo još spremniji da reagujemo u slučaju elementarnih nepogoda, rekao je Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: