• subota, 20. april 2024.
Početak rekonstrukcije doma za stare
Vesti | Ruma
0 Komentara

Početak rekonstrukcije doma za stare

22. januar 2019. godine

Ruma  – U Gerontološkom centru “Srem” Ruma u januaru je počela kompletna rekonstrukcija svih objekata u vrednosti od oko milin evra sa PDV-om. Radovi se finansiraju sredstvima Kancelarije za javna ulaganja Republike Srbije, a sprovode se preko Opštine Ruma, kao što je to slučaj sa svim projektima koji se sprovode preko Kancelarije. Preko tendera je izabran izvođač radova, a rok za završetak kompletne rekonstrukcije je 150 dana.

-Radiće se kompletna zamena stolarije, pa će se umesto drvene postaviti PVC, rekonstrukcija kupatila,podova, unutrašnje i spoljno krečenje, dogradnja stepeništa i terasa, razmeštanje kontejnera. Radićemo krilo po krilo, te ćemo u skladu sa tim i premeštati korisnike dok traju radovi. Zato apelujemo na naše korisnike i njihove porodice za strpljenje, jer će nakon završetka radova uslovi za korisnike biti daleko bolji, kaže direktor Gerontološkog centra “Srem” Zoran Slavujević.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: