• petak, 1. mart 2024.
“Đurologija” stiže u Sremsku Mitrovicu
Društvo | Zabava | Vesti
0 Komentara

“Đurologija” stiže u Sremsku Mitrovicu

17. januar 2019. godine

Sremska Mitrovica – Autorski hit Branka Đurića – Đure, ”Đurologija”, trenutno je najgledanija predstava u celom regionu i šire, a u Sremskoj Mitrovici, u Pozorišti Dobrica Milutinović, biće izvedena 14.februara od 20 časova.
Ovu predstavu je u poslednje 3 godine pogledalo preko 200. 000 ljudi,na svim prostorima, od Evrope do Australije, a samo u Beogradu više od 38.000 ljubitelja dobre komedije. ”Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti pa se za svaki nastup tražila ulaznica više. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top listanadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca i izaziva salve osmeha na licima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: