• subota, 13. avgust 2022.
Prohodni putevi u rumskoj i iriškoj opštini
Vesti | Irig | Ruma
0 Komentara

Prohodni putevi u rumskoj i iriškoj opštini

15. decembar 2018. godine

Ruma, Irig –

Putevi na teritorji rumske opštine su prohodni, kako lokalni koje održava rumsko preduzeće „Komunalac“i  „Katago“, tako  i regionalni i magistralni koji su u nadležnosti „Sremputa“, potvrdili su iz svih službi. So je posuta tokom prethodne noći, a ekipe su i dalje na terenu i putne pravce čiste po prioritetima.

-So bačena u toku prethodne noći i čišćenje puteva stabilizovalo je stanje i svi putevi u gradu su prohodni. Prema programu smo obezbedili dovoljne količine soli i rizle. U ovakvim situacijama molimo i građane za malo razumevanja i strpljenja i da se ne kreću automobilima bez preke potrebe, rekao je Dragan Panić, direktor JP „Komunalac“ Ruma.

Prohodno u iriskoj opstini
Na teritoriji iriške opštine snežni nanosi su veći, posebno u Vrdniku, Jasku i Mlaoj Remeti gde je snežni prokrivač bio viši od proseka, rekao je Aleksandar Manojlović, direktor JP „Komunalac“ Irig.
– JP „Komunalac“ Irig je izašao na teren i svi putevi su bili prohodni u danima vikenda. Na obroncima fruške gore, Jazak, Vrdnik i Mala Remeta bilo je daleko većih nanosa snega, oko 50 centimetara, što je više nego prethodnih godina. Tek u subotu popodne smo pročistili i Grebenski put na potezu između Venca i Brankovca. Na putevima drugog i trećeg prioriteta ima utabanog snega debljine do 10 cm i molimo sve vozače da prilagode vožnju uslovima na putu, kao i da se bez preke potrebe ne kreću tim saobraćajnicama, rekao je Manojlović.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: