• subota, 20. april 2024.
Reprogram duga za gas
Vesti | Ruma
0 Komentara

Reprogram duga za gas

28. novembar 2018. godine

Ruma-Tokom decembra meseca Rumljanima koji se greju na gas pristižu novembarski računi, a oni koji će da koriste reprogram duga, koji omogućava preduzeće „Gas –Ruma“, rok za uplatu prve rate je 20.decembar. I ove godine, kao i prethodne četiri, Javno preduzeće „Gas- Ruma“ omogućava reprogram duga, odnosno odloženo plaćanje računa za ovaj energent, koji će trajati pet meseci. To znači da se prvi deo računa plaća u iznosu od 60 odsto, kada je novembarski račun u pitanju, dok će građani preostalih 40 procenata plaćati u maju, kada grejna sezona prođe. Posledično se deo decembarskog računa plaća do 20.januara, a ostatak u junu naredne godine, zaključno sa martovskim računom, čijih se prvih 60 procenata plaća u aprilu, a preostalih 40 u septembru.

-Ostatak računa po reprogramu se plaća naknadno, bez kamate. Reprogram potrošnje je već tradicija i na taj način se stimuliše potrošnja gasa. S tom praksom ćemo nastaviti, a JP „Gas-Ruma“ to omogućava iz sopstvenih sredstava. Kako akumuliramo sredstva, tako se i trudimo da građanima damo veće benefite. Više od 60 odsto građana koristi mogućnost reprograma, a kako „Srbijagasu“ nismo dužni, ovo je realna priča koje može da potraje, imamo osnov za to i kao preduzeće to možemo da ispratimo i građanima izađemo u susret, objašnjava Rada Maravić, direktor JP „Gas-Ruma“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: