• nedelja, 16. jun 2024.
Otvoren novi mitrovački bazen
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Otvoren novi mitrovački bazen

7. novembar 2017. godine

CELNICI NA OTVARANJU BAZENASremska Mitrovica – Kada nešto želiš, čuda su moguća, napisao je u februaru 2016. godine prilikom početka izgradnje novog bazena u Sremskoj Mitrovici tadašnji gradonačelnik Branislav Nedimović. Nepune dve godine kasnije, večeras je građanima Sremske Mitrovice predat na upotrebu novi zatvoreni gradski bazen.

Najmoderniji i energetski najefikasniji zatvoreni bazen u Srbiji bazen otvoren je revijalnim takmičenjem najmlađih plivača, Uz gradske čelnike, predvođene gradonačelnom Vladimirom Sanaderom, svečanom otvaranju prisustvovali su  bivši gradonačelnik Sremske Mitrovice i aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ministar trgovine i turizma Rasim Ljajić,  ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i Milan Kovačević, zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine.

BAZENKako je na svečanom otvaranju rečeno, novi bazen pruža idealne uslove kako za rekreativno bavljenje sportom, tako i za treningne  vrhunskih sportista, ali će biti i dobra osnova razvoj turizma.

U izgradnju bazena uloženo je oko dva milioan evra, a najveći deo sredstava obezbebeđena su iz gradskog budžeta.

Kako je najavljeno, cena ulaznica će biti prilagođena standardu građana, a cilj je da usluge bazena koristi što više mališana.

Program svečanog otvaranja upotpunio je nastup dečijeg hora „Pikolo“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: