• petak, 12. jul 2024.
Konkurs za Višnjićevu nagradu
Društvo | Kultura | Vesti | Šid
0 Komentara

Konkurs za Višnjićevu nagradu

9. oktobar 2017. godine

Šid – Povodom manifestacije “Višnjićevi dani” koja će se održati od 2. do 6. novembra, Kulturno obrazovni centar Šid raspisao je javni konkurs za dodelu tradicionalne Višnjićeve nagrade. Građani Šida, ustanove, javna i privatna preduzeća, imaju priliku da daju svoj predlog za pojedinca koji se posebno ističe u svom radu iz oblasti kulture i koji je svojim radom obogatio kulturni život opštine. Kandidati mogu biti predloženi za dve kategorije: prva kategorija je nagrada za životno delo, a druga je nagrada za mlade, starosti do 30 godina.

Konkurs je otvoren do 1. novembra, imena dobitnika biće objavljena na svečanom otvaranju „Višnjićevih dana“ 2. novembra, a nagrade će biti uručene na svečanoj akademiji 5. novembra.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: