• četvrtak, 18. jul 2024.
Prijem za mlade kajakaše „Vala“
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Prijem za mlade kajakaše „Vala“

22. septembar 2017. godine

Sremska Mitrovica – Načelnik Gradske uprave za kulturu sport i omladinu Ilija Nedić priredio je danas prijem za mlade kajakašae sremskomitrovačko „Vala“, osvajače medalja na poslednjoj Regati „Olimpijske nade“ u Češkoj.

Regata “Olimpijske nade” održana je sredinom septembra u češkim Račicama. Na najvećem međunarodnom takmičenje za uzrast od 15 do 17 godina nastupilo je oko 800 takmičara iz 33 zemlje širom sveta. Kajakaška reprezentacija Srbije nastupila je sa 32 takmičara, od kojih su 6 iz kajak kluba “Val”. Srbija je osvojila ukupno 4 medalje, a Mitrovčanima su pripale čak 3 medalje – 2 zlatne i srebrna.

Bojan Zdelar je osvojio zlatne medalje u kajaku jednosedu na 500 metara i u trci na 200 metara, dok su Bojan Zdelar i Stefan Vrdoljak u dvosedu na 200 metara osvojili srebro odličje.

Najbliža medalja bila je Olivera Mihajlović koja je osvojila četvrto mesto u kajaka jednosedu na 1.000 metara za 2002. godište. Olivera je imala odličan nastup i u jednosedu na 500 metara gde je zauzela sedmo mesto.

Anastazija Bajuk i Olivera Mihajlović su zauzele visoko peto mesto za 2001-2002. godište u kajaku dvosedu na 200 metara, a Anastazija je izmaklo finale u kajaku jednosedu na 200 metara za 2002. godište pošto je polufinalnu trku završila na četvtom mestu.

Ognjen Mastalović se takmičio u kajaku dvosedu na 500 metara sa partnerom iz Novog Sada Lukom Alavanjom, gde je zauzeo deveto mesto u konkurenciji 2000. godišta, a nadomak finala bili su  u trci na 200 metara pošto su polufinale završili na četvrtom mestu.

Ognjen Nježic je nastupio u dvosedu na 1.000 metara za 2000. godište sa Lukom Alavanjom gde su završili polufinalnu trku na sedmom mestu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: