• petak, 29. septembar 2023.
Gostuju  “Amateri”
Kultura | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Gostuju “Amateri”

19. septembar 2017. godine

Sremska Mitrovica – U Pozorištu “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće odigrana predstava “Amateri” reditelja Aleksandra Jankovića. Predstava će biti izvedena na velikoj sceni u petak 6. oktobra sa početkom u 20 časova. Uloge tumače: Miloš Vlalukin, Milena Predić, Marko Janjić i Srđa Bjelogrlić. Amateri” je socijalno angažovana crna komedija koja na izvrnut i ekscentričan način progovara o neuralgičnom punktu naše svakodnevice – siromaštvu koje poput raka izjeda ljudsko dostojanstvo i moral.
Dovedeni na rub egzistencije, junaci ove tragikomedije vodoinstalater papučar Zlatko Belić Beli (Marko Janjić ), isfrustrirani kukavac Grga (Miloš Vlalukin), lokalni socijani slučaj Kuka (Srđa Bjelogrlić) i iskusna prostitutka Stella, sa dva L (Milena Predić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju da snime porno film “Made in Serbia” koji bi ih izvukao sa dna i napunio im džepove. Kako to obično biva u životu, priča kreće drugim tokom tako da oni, umesto telesne, pred publiku rasprostiru svoju emotivnu golotinju: svoje sudbine, svoje strepnje i frustracije
, svoje utopijske želje…

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: