• petak, 19. april 2024.
Još osam migranata među nameštajem i sredstvima protiv komaraca
Crna hronika
0 Komentara

Još osam migranata među nameštajem i sredstvima protiv komaraca

2. mart 2017. godine

Migranti skriveni FOTO UPAVA CARINACarinski i policijski službenici su 2. marta 2017. godine na graničnim prelazima Šid i Batrovci ka Republici Hrvatskoj otkrili još osam migaranata, koji su pokušali da sakriveni u kamionskim prikolicama ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je danas Uprava carina.

Kako se navodi u saopštenju,k najpre je oko 10 časova na graničnom prelazu Batrovci detaljnom pregledu podvrgnut kamion bugarskih registarskih oznaka, jer je prilikom merenja sondom za kontrolu količine ugljen-dioksida utvrđeno da je količina istog u tovarnom delu povišena.

Kada je prikolica otvorena, u njoj su među paletama sa sredstvom protiv komaraca „Raid“, kojim je bio natovaren kamion na putu iz Bugarske ka Italiji, pronađena trojica mladića iz Avganistana.

Nešto kasnije je na graničnom prelazu Šid detaljno iskontrolisan kamion domaćih registarskih oznaka, koji je prevozio proizvode od plastike i nameštaj iz Beograda ka Španiji. Među kutijama sa robom bilo sakriveno pet državljana Avganistana.

Migrante je, po otkrivanju, preuzela policija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: