• četvrtak, 30. novembar 2023.
Uhapšen pljačkaš banke
Crna hronika
0 Komentara

Uhapšen pljačkaš banke

4. jun 2015. godine

Policija je uhapsila A.R. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u „Eurobanci“ u Rumi, tako što je uz pretnju pištoljem od radnika banke oduzeo, za sada, neutvrđen iznos novca i udaljio se u nepoznatom pravcu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Brzom reakcijom, policija je identifikovala počinioca i u Staroj Pazovi presrela vozilo kojim je upravljao osumnjičeni A.R. i kod njega su pronađeni pištolj i novac koji je otuđio iz banke.

Kako je saopštila policija, daljim radom  A.R. je doveden u vezu sa izvršenjem krivičnog dela razbojništvo i u „Banci Intesa“ u Rumi, za koje postoje osnovi sumnje da je izvršio 8. aprila ove godine, kada je na isti način otuđio novac u iznosu od oko 1.300.000 dinara.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovih događaja.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: