• nedelja, 3. decembar 2023.
Policajci na dva točka
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Policajci na dva točka

18. jun 2015. godine

Sremska Mitrovica  – Od danas Sremskom Mitrovicom patroliraće i policija na biciklovima. Čuvari reda i mira u gradu na Savi patroliraće svakodnevno u dve smene sa po dva bicikla, a obilaziće prostor oko Gradske plaže, keja i užeg centra Grada.
U patroli će se nalaziti i predstavnik saobraćajne policije, što znači da će i svaki saobraćajni prekršaj, bez obzira na to ko ga je počinio, biti sankcionisan na licu mesta. Promocija nove biciklističke patrole mitrovačke polcijije upriličeno je na gradskom keju, a pored predstavnika Policijske uprave, predstavljanju su prisustvovali i članovi misije OEBS-a u Srbiji koji su još tokom prošlogodišnje posete Sremskoj Mitrovici, Policijskoj upravi poklonili četiri bicikla sa kompletnom opremom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: